Teknoloji

Google Pixel 7 prototipi internette satışa çıktı

google pixel 7

Google Pixel 7 serisi hakkındaki ilk bilgiler bu ay içinde I/O 2022’de paylaşılmıştı. Sonbaharda kullanıcılarla buluşması beklenen Pixel 7’nin bir prototipi şimdiden eBay’de satışa çıktı.

Google’ın başının prototip sızıntılarıyla dertte olduğu söylenebilir. Şirket ilk akıllı saati Pixel Watch’u resmen duyurmadan önce de bir restoranda unutulan prototipin fotoğrafları internette dolaşmaya başlamıştı. Pixel 7 prototipinin satışa sunulması ise biraz daha büyük bir olay olarak nitelenebilir.

Pixel 7 prototipinin eBay’deki açık artırması hâlihazırda durdurulmuş olsa da, bu ilanda paylaşılan fotoğrafların internette dolaşmasına engel teşkil etmiyor. Söz konusu fotoğraflar cihazın tasarımı konusunda pek fazla detay vermiyor. Telefonun ön tarafının tasarımı Pixel 6’ya benziyor. Arka tarafta ise kamera çubuğunun üstünde çift lens görülüyor.

google pixel 7Hemen yukarıdaki görsele dikkatle bakıldığında ise daha çarpıcı bir unsur fark ediliyor. Fotoğrafı çekilen Pixel 7’nin üstündeki yansımaya bakıldığında fotoğrafın çekildiği cihazın Pixel 7 Pro’ya bir hayli benzediği görülüyor. Bu da satıcının Pixel 7 modellerinin ikisine de erişimi olduğunu gösteriyor.

Satıcı Pixel 7’nin Android 13 ile çalıştığını ve uygulamaların geliştirme aşamasında olduğunu belirtiyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olduğu ifade edilen telefon için herhangi bir garanti verilmiyordu.

Google Pixel 7 serisinin üyeleri ikinci nesil Tensor işlemciyle gelecek. Sonbaharda yapılaması beklenen tanıtım öncesinde sızıntılar sayesinde pek çok detayın gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER