Teknoloji

Google Pixel 7 serisi için sızıntılar devam ediyor

google pixel 7

Google Pixel 7 serisinin resmi tanıtımı 6 Ekim’de gerçekleşecek. Tanıtım öncesinde Pixel 7 ve Pixel 7 Pro hakkındaki sızıntılar da devam ediyor. Bunların en yenisi, akıllı telefonları tüm renk seçenekleriyle görmeyi sağlıyor.

Bunlara ek olarak, Pixel 7 serisinin ve Pixel Watch’un kontrol şemalarına ait görseller de internete sızdı. Söz konusu görsellerin cihazların kullanım kılavuzlarından alındığı belirtildi.

Pixel 7 Pro Obsidian (Siyah), Kar (Beyaz) ve Ela isimli renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Pixel 7’de ise Ela renk seçeneğinin yerini Lemongrass olarak adlandırılan bir yeşil tonu alıyor. Görsellerde görülen telefonların ekranlarında tarih olarak 4 Ekim’in yazması dikkat çekiyor. Bu, Google’ın etkinlik için belirlediği ilk tarihin 4 Ekim olduğunu düşündürüyor.

Pixel telefonların ve yeni Pixel Watch’un “Cihazınız” bölümünde kullanım kılavuzunu bulmak mümkün oluyor. Burada cihazlar üzerindeki butonların işlevlerini öğrenmek mümkün oluyor. Kontrol şemaları, Google Pixel 7’de 8 megapiksel ön kameranın, 50 megapiksel ana kameranın ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameranın bulunduğunu doğruluyor.

Pixel 7 Pro’nun ön kamera çözünürlüğünün de 8 megapiksel olarak gösterilmesi dikkat çekiyor. Dedikodulara göre telefonda 11 megapiksel ön kameranın bulunacak. Arka tarafta ise ana kamera çözünürlüğünün 50 megapiksel olduğu görülüyor. Pixel Watch’ta ise kurma kolu, buton ve mikrofon bulunuyor.

Google Pixel 7 serisi ve Pixel Watch hakkında tanıtımdan önce başka detaylar öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER