Teknoloji

Google Pixel 6a ve Pixel Watch operatör kayıtlarında görüldü

google pixel 6a

Uzun süredir konuşulan Google Pixel 6a ve daha da uzun bir süredir beklenen Pixel Watch akıllı saat, yakında resmen gözler önüne çıkabilir. Her iki cihaz da ABD merkezli bir mobil operatörün envanter sisteminde görüldü.

Kaynakların Android Police sitesine verdiği bilgiye göre, akıllı saat için Rohan kod adı kullanılıyor. Veri tabanında akıllı saatin altın, siyah ve gri renk seçeneklerinin bulunduğu ve 32 GB depolama alanına sahip olduğu bilgileri de yer alıyor.

Saatin mobil operatör envanter sisteminde görülmesi, Pixel Watch’un mobil bağlantı desteğine sahip olması ihtimalini de kuvvetlendiriyor.

Pixel 6a’nın kod adının ise Bluejay olduğu söyleniyor. Telefonun siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı ve 128 GB depolama alanına sahip olacağı da konuşuluyor.

Daha önce çıkan haberlerde Google Pixel 6a için önümüzdeki mayıs ayı işaret edilmişti. Google her yıl mayıs ayında I/O konferansını düzenliyor. Telefonun da bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Pixel 6a ve Pixel Watch’un kayıtlara bu zamanlarda girmesi, mayıs ayında duyuru ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER