Teknoloji

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro mağazada görüntülendi

google pixel 6 ve pixel 6 pro

Teknoloji dünyasında yeni iPhone’ların tanıtılmasının ardından gözler Google Pixel 6 serisine çevrildi. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro hakkındaki söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonlar şimdi de Google’ın New York’ta bulunan fiziksel mağazasında görüntülendi. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun fotoğrafları farklı Reddit kullanıcıları tarafından paylaşıldı.

Google’ın Pixel 6 serisi için ilginç bir pazarlama stratejisi izlediği söylenebilir. İlk olarak telefonların tasarımını gösteren bir görsel paylaşan şirket, daha sonra da Tensor işlemcisiyle ilgili ilk detayları vermişti.

Google’ın yeni telefonlarında kamera sistemini güncelleyeceğine dair haberler de kısa süre önce gündeme gelmişti. Şirketin Pixel 6 Pro’da telefoto kameraya yer vereceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

google pixel 6Pixel 6 serisinin tanıtım tarihi için henüz net bir açıklama gelmiş değil. Ancak tanıtımın 19 Ekim’de yapılacağına dair güçlü işaretlerin olduğunu söylemek gerekiyor. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’yla birlikte ekranın kenarları üzerinden belli görevleri yerine getirmeyi sağlayan Active Edge özelliğinin de geri dönebileceği iddia ediliyor.

Google Pixel 6 serisinin üyeleri kutularından Android 12 işletim sistemiyle çıkacak.

İLGİLİ HABERLER