Teknoloji

Google Pixel 6 şimdi de dergi reklamında görüldü

google pixel 6

Google Pixel 6 henüz resmiyet kazanmasa da, telefon için tanıtım çalışmaları şimdiden başlamış durumda. Reklamlara internette başlayan ve daha sonrasında TV ve pano reklamlarını yayınlayan Google, şimdi de Pixel 6 için bir dergi reklamı verdi.

The New Yorker dergisinin 27 Eylül tarihli sayısında çıkan reklamın fotoğrafları Twitter’da paylaşıldı. Bu reklamdaki cihazlarda da, daha öncekilerde olduğu gibi, David Urbanke’nin çektiği fotoğrafları görmek mümkün oluyor. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun tüm renk seçenekleri reklamlarda gösteriliyor.

İlk reklamdaki “Ya akıllı telefonlar o kadar da akıllı değilse?” sorusu bu reklamda da tekrarlanıyor. Farklı mecralardaki reklamlarla aynı mesajı veren dergi reklamı, yer avantajını kullanarak biraz daha uzun tutulmuş. Google bu reklamda da Pixel 6’nın “sezgisel” ve “kavrayışlı” olması üstüne odaklanıyor.

Google Pixel 6 tanıtımının ne zaman gerçekleştirileceği henüz bilinmiyor. İnternet devi 5 Ekim’de bir etkinlik düzenleyeceğini açıklasa da, bu etkinlikte Pixel 6 serisinin tanıtılması beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER