Teknoloji

Google Pixel 6 serisinin Avrupa fiyatı ortaya çıktı

google pixel 6 ve pixel 6 pro

Google Pixel 6 serisinin 19 Ekim’de tanıtılması bekleniyor. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun piyasaya çıkışının ise 28 Ekim’i bulacağı söyleniyor. Google’ın telefonların piyasaya çıkacağını doğruladığı ülkeler arasında üç Avrupa ülkesi de yer alıyor. Bunlar Almanya, Fransa ve İngiltere.

Yeni bir sızıntı, Pixel 6 modellerinin Almanya ve Fransa’daki satış fiyatlarını gösteriyor. This is The Tech Today isimli YouTube kanalının yaptığı paylaşım, her iki telefonun da öngörülenin altında fiyatlarla kullanıcıların karşısına çıkacağını gösteriyor. Bu YouTube kanalının daha önce Pixel 6 Pro için bir tür ön inceleme videosu yayınladığını belirtmekte de fayda var.

Pixel 6’da 8 GB RAM’in bulunacağı, dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 256 GB olacağı sızıntıda doğrulanıyor. 128 GB depolama alanına sahip versiyonun 550 avro, 256 GB versiyonun ise 650 avro karşılığında satılacağı görülüyor. Orta sınıf bir işlemci ve daha basit bir kamera sistemine sahip Pixel 5, Avrupa’da 630 avro karşılığında satışa sunulmuştu.

google pixel 6Pixel 6 Pro’nun ise 900 avrodan başlayan fiyatlarla kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor. Depolama alanı seçenekleri 128, 256 ve 512 GB olarak sıralanırken, her bir depolama seçeneği arasında 100 avroluk bir farkın bulunması bekleniyor.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun başlangıç fiyatları arasındaki fark ilk bakışta yüksek görünebilir. Ancak iki telefon arasında donanımsal açıdan da ciddi farkların bulunması bekleniyor. Daha yüksek RAM ve depolama alanı kapasitelerinin yanı sıra daha büyük ve hızlı ekran ile daha hızlı şarj gibi özelliklerin de Pro versiyonda sunulacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER