Teknoloji

Google Pixel 6 serisi için yeni resmi paylaşımlar

google pixel 6

Google Pixel 6 serisiyle ilgili bilgileri paylaşmaya geçtiğimiz ay başlamıştı. İnternet devi şimdi de telefon için yeni bir video yayınladı. Bu videoda Pixel 6’yı gerçek dünyada görmek mümkün oluyor. Google ayrıca Pixel 6’nın merkezinde olduğu bir Instagram paylaşımı da yaptı.

Söz konusu Instagram paylaşımında Pixel 6’nın ne zaman tanıtılabileceğine dair bazı ipuçlarını görmek de mümkün. Android Police sitesinin de dikkat çektiği gibi, telefondaki saat bileşeninde tarih bölümünde “19 Ekim” yazması göze çarpıyor.

Google geçtiğimiz yıl Pixel 5’i daha erken bir tarihte tanıtsa da, 19 Ekim’in de makul bir seçenek olduğunu belirtmek gerekiyor.

İnternet devi Pixel 6 serisinde Tensor adını verdiği ve kendi tasarımı olan bir işlemciyi kullanacağını daha önce açıklamıştı. Burada yer alan Tensor İşlemci Birimi, özellikle yapay zekâ operasyonlarında ciddi bir hız artışı vadediyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Made by Google (@madebygoogle)’in paylaştığı bir gönderi

Google iki Pixel 6 modelini kullanıcıların karşısına çıkaracak. Standart Pixel 6’ya telefonun Pro versiyonu eşlik edecek. Pro versiyonda 6.7 inç 120 Hz QHD+ çözünürlüklü kavisli ekran ve ultra geniş açılı kamera ile telefoto kameranın da olduğu üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Standart Pixel 6 ise 6.4 inç 90 Hz Full HD+ düz ekranla gelecek. Bu telefonda telefoto kamera bulunmayacak.

İLGİLİ HABERLER