Teknoloji

Google Pixel 6 serisi için 33W şarj desteği iddiası

google pixel 6 ve pixel 6 pro

Google Pixel 6 serisiyle ilgili sızıntı ve söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu söylentilerin en yenisi, telefonların şarj hızına odaklanıyor. 91 Mobiles sitesinin haberine göre, Google’ın merkez ofislerinde 33W şarj adaptörleri kullanılıyor. Bu adaptörlerin Pixel  6 ikilisi için hazırlandığı söyleniyor. Google’ın mevcut Pixel telefonları için maksimum şarj hızı desteği 18W seviyesinde.

Haberde Google’ın katlanabilir cihazının ertelendiği bilgisi de veriliyor. Yine de, şirketin Pixel 6 serisini tanıtırken katlanabilir ekranlı telefonuyla ilgili ilk detayları paylaşmasının da ihtimaller dahilinde olduğu söyleniyor.

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, yeni bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak. Tensor adını taşıyan özel yonga setle gelecek olan telefonlarda kamera deneyiminin de iyileştirilmesi bekleniyor. Telefonların kutusundan şarj adaptörü çıkmayacağını belirtmekte de fayda var.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü GN1 sensör üstlenecek. Bu kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör eşlik edecek. Üçüncü kamera sadece Pixel 6 Pro’da bulunacak. Bu görevi 48 megapiksel 4x optik zum yapabilen telefoto sensör üstlenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER