Teknoloji

Google Pixel 6 reklamı kişiselleştirme özelliklerine odaklanıyor

google pixel 6

Google Pixel 6 sızıntılar sayesinde çok kez görülmüş durumda. Ancak seleflerinden farklı olarak Pixel 6 hakkında hâlâ bilinmeyen şeyler mevcut. Bunlardan birisi de telefonun tanıtım tarihi. Bu ay içinde tanıtılması beklenen telefonun reklamları da şimdiden yayınlanmaya başlamış durumda.

Pixel 6’nın heyecanla beklenmesinde farklı tasarımının önemli bir rol oynadığı söylenebilir. Buna ek olarak, Google’ın yeni Tensor çipinin de telefona nasıl bir boyut kazandıracağı merak ediliyor. İşlemcinin Apple ve Qualcomm’un işlemcilerine karşı nasıl bir performans sergileyeceği de cevabı beklenen sorular arasında yer alıyor.

Google şimdiye kadar Tensor’un özellikle makine öğrenmesi konusundaki teknik özelliklerine odaklanmış durumda. Şirket Pixel 6 için hazırladığı tanıtımlarda da farklı bir yöntem izliyor. Japonya’da yayınlanan Pixel 6 reklamında kullanıcıların telefonlarını nasıl herkesinkinden farklı hâle getirebileceği üzerine odaklanılıyor.

Google şimdiye kadar Pixel serisi telefonlarını tanıtırken hep “saf Android” deneyimine vurgu yapmıştı. Ancak Pixel 6’da kişiselleştirme ve özelleştirme ön plana çıkıyor. Android 12 ve Material You tasarım dilinde de ana ekranı araç takımlarıyla kişiselleştirmek önemli bir yer tutuyor. Böylelikle Pixel 6’yı kişiselleştirmenin de kolay bir işlem olacağı belirtiliyor.

Google Pixel 6 için hazırlanan reklam, telefonun tanıtım ve çıkış tarihleri konusunda somut bir bilgi vermiyor. Ancak sızıntı ve paylaşımların artması, resmi duyurunun uzak olmadığını gösteriyor. Google’ın Pixel 6’yı 19 Ekim’de tanıtabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER