Teknoloji

Google Pixel 6 sızıntısı Avrupa fiyatını gösteriyor

google pixel 6

Google Pixel 6 serisinin üyelerini 19 Ekim’de gözler önüne çıkaracak. Yeni telefonların tanıtımı yaklaşırken, cihazlarla ilgili sızıntılar da sürüyor. Bunların en yenisi, Almanya’dan geldi.

Alman teknoloji mağaza zinciri Saturn tarafından hazırlanan tanıtımda, Pixel 6’nın Avrupa’da 649 avro karşılığında satılacağını gösteriyor. İlanda telefonun bazı özelliklerini de bir kez daha görmek mümkün oluyor.

50 ve 12 megapiksel çözünürlüklü arka kameralar, 8 megapiksel ön kamera, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 4620 mAh pil ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikler Saturn tarafından verilen ilanla bir kez daha doğrulanıyor.

Saturn, 19-27 Ekim tarihleri arasında Pixel 6’yı sipariş edenlere bir fırsat da sunuyor. Bu tarihler arasında akıllı telefonu satın alanlar, gürültü engelleme özellikli Bose 700 kulaklığa da ücretsiz sahip olacak.

Daha önce çıkan başka bir haberde de Google Pixel 6 için Avrupa başlangıç fiyatı 649 avro olarak verilmişti. Pixel 6 Pro’nun ise 899 avrodan başlayacak fiyatlarla satılacağı söyleniyor. Saturn tarafından verilen reklamda Pixel 6 Pro’nun fiyatıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER