Teknoloji

Google Pixel 6 Pro kamera örnekleri yeni videoyla görüldü

google pixel 6 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 6 Pro geçtiğimiz ay internete sızan bir videoda görülmüştü. Bu video Pixel 6 Pro’ya detaylı bir bakış atmayı sağlamıştı. Söz konusu videoyu paylaşan YouTube kanalı, şimdi de telefonun kamera örneklerini gösteren yeni bir video yayınladı.

This is Tech Today isimli YouTube kanalında yayınlanan videoda görülen fotoğrafların Nijerya’da bulunan bir kaynaktan geldiği belirtildi. Burada Pixel 6 Pro’nun kamera ve video örneklerinin yanı sıra kamera arayüzüne de bir bakış atmayı mümkün kılıyor.

Çekilen fotoğrafların Google Fotoğraflar’dan alınan EXIF verilerine bakıldığında 12.5 megapiksel çözünürlüğünde oldukları görülüyor. Bu da telefonun 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya sahip olacağına dair haberleri doğruluyor. Ana kamera, piksel birleştirme teknolojisiyle 12.5 megapiksel çözünürlüklü kareler yakalamayı sağlıyor.

Videoda gösterilen fotoğrafların telefonun “çıkış öncesi” versiyonuyla çekildiğini belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla Pixel 6 Pro’nun satışa sunulan versiyonunda kamera kalitesinin biraz daha yüksek olacağı söylenebilir.

Videoda telefonun kavisli ekranını daha detaylı şekilde görmek de mümkün oluyor. Google Pixel 6 Pro büyük ihtimalle bu ayın ortalarında resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER