Teknoloji

Google Pixel 6 ile gelecek kablosuz şarj cihazı ortaya çıktı

google pixel 6

Google Pixel 6 serisi 19 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Sızan fotoğraflar ise akıllı telefonların tasarımını detaylı biçimde görmeyi sağlıyor. Bunların en yenileri yine ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Blass tarafından paylaşılan fotoğraflarda akıllı telefonu ikinci nesil Pixel Stand kablosuz şarj cihazının üstünde görmek mümkün oluyor. Kullanıcı arayüzü detayları, kamera özellikleri ve yüzle kilit açma gibi özellikler de fotoğrafların gösterdikleri arasında bulunuyor.

Fotoğraflar daha önce sızmayan pek fazla şey göstermiyor. Ancak Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun bir süredir konuşulan özellikler de daha net şekilde görülüyor. Bunlardan birisi de yenilenen Pixel Stand kablosuz şarj cihazı. Ağustos ayındaki bir sızıntıda cihazın 23W hızlı şarj desteği sunulacağı belirtilmişti. Google’ın Pixel 3 ile birlikte duyurduğu ilk nesil Pixel Stand sadece 10W şarj desteğine sahipti.

Daha önce çıkan haberlerde kablosuz şarj cihazının soğutma için yerleşik bir fana sahip olabileceği belirtilmişti. Yeni görseller kullanıcıların performans modu ve sessiz mod arasında geçiş yapabileceğini gösteriyor. Fotoğraflarda kablosuz şarj arayüzünde medya oynatma ve akıllı ev kontrolleriyle ilgili kısayolların bulunduğu da görülüyor.

Pixel 6’nın yüzle kilit açma özelliği şimdiye kadar pek konuşulmamıştı. Bu özellikle ilgili tercihler, “Güvenlik” başlıklı ayarlar sayfasından yapılabiliyor. Yüzle kilit açma özelliği Pixel 4’te sunulsa da, Pixel 5 serisinde mevcut değildi.

Paylaşılan fotoğraflar Pixel 6 Pro’nun üçlü arka kamera sistemini de doğruluyor. Google daha önce telefonda ultra geniş açılı ve telefoto kameranın bulunacağını açıklamıştı. Görseller 50, 48 ve 12 megapiksel çözünürlüklü kamera sensörlerinin varlığını gösteriyor.

Diğer görsellerde telefonun şarj adaptörü de görülüyor. Bu adaptör telefonun kutusundan çıkmayacak. Buna ek olarak, telefonun üzerine su sıçrayan fotoğraflar da telefonun suya ve toza karşı dayanıklılık için IP67 sertifikasına sahip olduğunu doğruluyor.

Google Pixel 6 serisiyle ilgili diğer bilgileri duymak için 19 Ekim’e kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER