Teknoloji

Google Pixel 6 en hızlı Snapchat deneyimini yaşatacak

google pixel 6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 6 serisini tanıtırken ilginç bir özelliğe ayrıca değinmeyi de ihmal etmedi. İnternet devinin yeni akıllı telefonlarıyla Snapchat’te son derece hızlı şekilde paylaşım yapılabilecek. “Quick Tap to Snap” (Snap’lemek için Hızlı Dokunuş) isimli özellik, Snapchat’in sadece kameranın kullanılabilir olduğu versiyonunu doğrudan Pixel’in kilit ekranına ekliyor.

Bu özelliğe erişmek için telefonun arkasına iki defa dokunmak gerekiyor. Ardından Snapchat kamerası açılıyor. Böylelikle telefonun kilidini açmadan Snapchat’te paylaşım yapılabiliyor. Ancak snap gönderilmeden önce kullanıcılardan bir kimlik doğrulaması isteniyor.

Google ve Snapchat’in iş birliği bu özellikle sınırlı kalmıyor. İki şirket aynı zamanda birlikte artırılmış gerçeklik destekli Lenses isimli filtreler üzerinde çalışıyor. Buna ek olarak, canlı çeviri özelliğinin de Snapchat’e entegrasyonu entegre edilecek. Böylelikle Snapchat’teki sohbetler de gerçek zamanlı şekilde farklı dillere çevrilecek.

İnternet devi geçmişte Snapchat’i satın alma girişiminde bulunmuştu. Dolayısıyla Google Pixel 6 serisine Snapchat deneyiminin bu şekilde yerleştirilmiş olmasına pek şaşırmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER