Teknoloji

Google Pixel 4a sızıntısı bellek kapasitesini gösteriyor

google pixel 4a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 4a hakkındaki haberler son zamanlarda artmış durumda. Akıllı telefonun duyurusu için oklar 22 Mayıs tarihini işaret ederken, yeni bir sızıntı Pixel 4a’nın gücü konusunda net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Geekbench’in benchmark testinden geçen Pixel 4a, tek çekirdekte 2529 puan aldı. Telefonun çok çekirdek puanı ise 6366 oldu. Geekbench’in internet sitesi üzerinde görülen test sonucunda telefonun ismi Google Sunfish olarak geçiyor. Bu kod adının Pixel 4a için kullanıldığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Google Pixel 4a’da hangi işlemcinin bulunduğu şu an için belirsizliğini koruyor. Bazı sızıntılarda telefonun Qualcomm Snapdragon 730 işlemci taşıyacağı görülürken, Snapdragon 765 iddiaları da etrafta dolaşıyor. 6 GB RAM’in varlığı ise benchmark testiyle doğrulanıyor.

Eğer Pixel 4a Qualcomm Snapdragon 765 işlemciyle gelirse, uygun bir fiyat karşılığında 5G deneyimi sunabilir. Snapdragon 765 sayesinde genellikle amiral gemisi telefonlara ayrılan 5G deneyimini orta sınıf cihazlara taşımak da mümkün oluyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Google Pixel 4a yurt dışında 399 dolar karşılığında satılacak. Bu fiyat etiketiyle Pixel 4a’nın yeni iPhone SE ve  Samsung’un Galaxy A serisi telefonlarıyla bir rekabet içine girmesi muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER