Teknoloji

Yeni Pixel 4a sızıntısı çıkış tarihinin yaklaştığını gösteriyor

google pixel 4a

Google Pixel 4a hakkındaki dedikodular çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Genel beklenti akıllı telefonun mayıs ayında düzenlenmesi planlanan I/O 2020’de tanıtılması yönündeyken, etkinliğin iptali bu beklentiyi değiştirmişti.

İnternete sızan ve Pixel 4a’nın satılacağı kutuyu gösteren fotoğraflar, Google’ın telefonu piyasaya beklenenden daha önce sürebileceğini gösteriyor. Kutusunun ortaya çıkması, Google’ın yeni akıllı telefonu için mayıs ayına kadar beklemeyeceğinin bir işareti olarak değerlendiriliyor.

Pixel 4a’nın kutusuna ait fotoğraflar, TechDroider isimli Twitter hesabı tarafından paylaşıldı. Bu fotoğrafların gerçekliğini doğrulamak mümkün olmasa da, kutunun oldukça gerçekçi göründüğünü belirtmek gerekiyor.

google pixel 4a

Fotoğraflarda Pixel 4a XL ile ilgili bir işarete rastlanmıyor. Son zamanlarda Google’ın bu telefondan vazgeçtiğine dair bazı iddialar da gündeme gelmişti. Dolayısıyla Pixel 4a XL’in eksikliğine pek de fazla şaşırmamak gerekiyor. Pixel 4a serisinde öncelik uygun fiyat olduğu için Google’ın burada büyük ekran ve biraz daha gelişmiş donanım seçeneğini devredışı bırakmasını yadırgamamak gerekiyor.

Google Pixel 4a, Google’ın yapay zekâ ile desteklenen gelişmiş kamera özelliklerini uygun fiyat karşılığında sunma vaadiyle öne çıkacak gibi görünüyor. Pixel 3a, performans bakımından iki katı fiyat karşılığında satılan amiral gemisi telefonlardan geri kalmamıştı. Pixel 4a’nın bu mirası koruyup koruyamayacağı zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER