Teknoloji

Google Pixel 4a fotoğrafları ekran tasarımını doğruluyor

google pixel 4 xl

Google geleneksel I/O konferansını bu yıl gerçekleştirmeyecek. Ancak şirket ürün tanıtımlarıyla ilgili planlarını değiştirmemişe benziyor. Google Pixel 4a da bu yaklaşım çerçevesinde bir-iki ay içinde resmiyet kazanacak gibi görünüyor.

Pixel 4a hakkındaki sızıntılar uzun süredir devam ediyor. Bu sızıntılara son olarak telefonun hem arka hem de ön panelini gösteren fotoğraflar eklendi. Ön panele bakıldığında göze ilk olarak ekranın sol üst köşesinde bulunan delik çarpıyor. Bu delik telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor.

Arka tarafa geçildiğinde de yine sol üst köşedeki kamera sistemi dikkat çekiyor. Bu sistemde tek bir kamera ve LED flaş bulunuyor. Yuvarlak parmak izi tarayıcısı da arka panelin üyeleri arasında yer alıyor.

Arka kamera sisteminin tasarımı, Google’ın Pixel 4 ailesinde görsel açıdan bir birlik sağlamak istediğini düşündürüyor. Ancak sızan fotoğraflarda görülen cihazın sahte olma ihtimalini unutmamak gerekiyor. Yine de; geçtiğimiz aylardaki sızıntılar, Google’ın gerçekten de böyle bir tasarımı seçme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

İddialara göre, Google Pixel 4a 5.81 inç büyüklüğünde bir LCD ekranla gelecek. Akıllı telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı ve USB-C girişinin de bulunması bekleniyor. USB-C girişinin iki tarafında da hoparlör ızgaralarının yer alacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER