Teknoloji

Sızan tanıtım videosu önemli Google Pixel 4 özelliklerini doğruluyor

google pixel 4

Google Pixel 4 sızıntılarına sürekli olarak yenileri ekleniyor. Akıllı telefonun turuncu versiyonunu gösteren fotoğrafların internete sızmasının ardından şimdi de cihaz için hazırlanan tanıtım videosu ortaya çıktı.

İspanyolca yayın yapan ProAndroid isimli internet sitesi tarafından YouTube’a yüklenen video, Pixel 4’ün önemli özelliklerini doğruluyor. Hareketle kontrol, astro fotoğraf modu ve Google’ın gece çekiminde yaptığı iyileştirmeler videoda görülüyor.

Google’ın hareketli nesnelerin ve spor sahnelerinin çekimi için “Motion Mode” isimli bir özellik geliştirdiği biliniyor. Telefonun gök cisimlerinin kaliteli fotoğraflarının çekilebilmesi için 8x zum yeteneğine sahip olacağı iddiası da kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu modla kullanıcıların çektikleri gece fotoğraflarında arka planda Samanyolu’nun bile görünebileceği iddia ediliyordu. Sızan video, bu iddiayı doğruluyor.

Google Pixel 4 ne zaman tanıtılacak?

Google Pixel 4’te bazı yeni Google Asistan özellikleri de sunulacak gibi görünüyor. Cihaz sahiplerinin Google Fotoğraflar’ı sadece sesli biçimde kontrol edebileceği söyleniyor. Videoda telefonun fotoğrafları sızan turuncu renkli versiyonunu görmek ise mümkün olmuyor.

Google Pixel 4 için henüz kesin bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak tanıtım etkinliğinin ekim ayının ilk günlerinde düzenlenme ihtimali oldukça yüksek görünüyor. O tarihe kadar Pixel 4 sızıntılarına yenilerinin eklenmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER