Teknoloji

Google Pixel 4 sızıntısında dikkat çeken çerçeve detayı

pixel 4 ön panel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın yakında çıkacak Pixel 4 akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Yeni modelde de çoğumuzun beklediği gibi, telefonun üst kısmında epey geniş bir çerçeve alanı bulunuyor.

Ice universe rumuzlu Twitter hesabı sızan bu fotoğrafları paylaştı. Fotoğraflarda telefonun ön paneli görünüyor. Görüntüler şimdiye kadar duyduklarımızı doğruluyor. Taslaklara ve telefonların boyutlarına baktığımızda, S10 Plus veya OnePlus 7 Pro gibi rakip telefonlardakine göre daha büyük üst ve alt çerçeveler olacak. Bu çerçeve alanları birtakım sensörleri barındıracak. Ayrıca ön kameralar da burada gizlenecek.

Telefonun Project Soli olarak adlandırılan bir tür hareket algılama teknolojisiyle geleceği söyleniyor. Bu teknoloji radarı kullanarak etrafındaki hareketi daha iyi şekilde algılıyor. Çerçevelerin boyutları, Google’ın gerekli olan sensörler için çok fazla alana ihtiyaç duyacağını gösteriyor.

Ön yüzün görsellerine ek olarak, @OnLeaks ve iGeeksBlog gibi kaynaklar da yakında beklenen telefona ait olduğu öne sürülen bazı taslak fotoğrafları yayınladı. Onlarda da daha büyük boyutlu ekran çerçeveleri dikkat çekiyor.

Haziran ayında Google, sızan bazı görüntülerin ardından telefonun tasarımını bizzat kendi eliyle belli etmişti. Ancak cihazın önünün fotoğrafını paylaşmamıştı. Paylaşılan fotoğraf cihazın arka yüzünü gösteriyor, kamera çıkıntısı ve sensörleri bulunuyor. Öte yandan telefonun dışarıda kullanım sırasında çekilen fotoğrafı da sızmıştı. Belki bu en son sızıntıdan sonra Google bir başka resmi fotoğraf daha paylaşır, ne dersiniz?

İLGİLİ HABERLER