Teknoloji

Google Pixel 4 sızıntısı ilginç renk seçeneğini gösteriyor

google pixel 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

IFA 2019 sona erse de, akıllı telefon pazarında heyecan yeni başlıyor. Apple, yeni iPhone’larını bu hafta içinde gözler önüne çıkaracak. Huawei de Mate 30 serisini 19 Eylül’de tanıtacak. Bu gruba ekim ayının ilk günlerinde Google Pixel 4 katılacak gibi görünüyor.

Google’ın Pixel serisinde sızıntıları engelleme konusunda ilk günden bu yana sıkıntı yaşadığı biliniyor. Bu durum Pixel 4’te de değişmemiş gibi görünüyor. Pixel 4 ve Pixel 4 XL ile ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu dedikodu ve sızıntılara son olarak, cihazların renk seçeneklerinden ikisini gösteren fotoğraflar eklendi.

Google’ın akıllı telefonları için sunduğu renk seçeneklerine ilginç isimler verdiği biliniyor. Ancak bu renk seçenekleri gerçek anlamda çok iddialı olmuyor. Pixel 4’te ise en azından bir renk bu durumu değiştirecek gibi görünüyor. Google’ın Pixel 4’te sunduğu renk seçeneklerinden birisi de turuncu olacak. Turuncu renkli Pixel 4’ün kare şeklindeki arka kamerasıyla dikkat çekeceği rahatlıkla söylenebilir.

Google Pixel 4 90Hz ekrana sahip olabilir

Google Pixel 4’ün kamerası sadece görüntüsü değil, özellikleriyle de dikkat çekecek. Pixel 4’ün kamerasının hibrit, optik ve Super Res Zoom teknolojisini kullanarak 8x zum yapabileceği söyleniyor. Buna ek olarak, hareketli çekimlerde kullanılacak Motion Mode isimli bir özelliğin sunulacağı da iddialar arasında bulunuyor.

google pixel 4Google Pixel 4, hakkındaki bir diğer iddiaya ise Android’in kaynak kodundaki değişiklikte rastlanıyor. Buna göre, Pixel 4’te 90Hz yenileme oranına sahip bir ekran bulunabilir. Bu iddianın doğru çıkıp çıkmayacağı ise muhtemelen ekim ayının ilk günlerinde ortaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER