Teknoloji

Yeni Google Pixel 4 sızıntısı önemli detayları ortaya koyuyor

Google Pixel 4 hakkındaki sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Ancak şimdiye kadarki en net görüntüler, taslak tasarım örneklerinden gelmişti. İnternete sızan yeni fotoğraflar ise telefonu daha “kanlı canlı” bir şekilde görmeyi mümkün kılıyor.

XDA Developers sitesinin genel yayın yönetmeni Mishaal Rahman, Twitter hesabı aracılığıyla Telegram üzerinde dolaşan ve Google Pixel 4’e ait olduğu söylenen fotoğrafları paylaştı. Bu fotoğraflar sayesinde Pixel 4’ün hem önünü hem de arkasını görmek mümkün oluyor.

Ekranın üstünde tam bir çerçevenin bulunması dikkat çekiyor. Ekranın alt kısmında da oldukça ince bir çerçeve göze çarpıyor. Arka panele geçildiğinde ise kare şeklindeki bir sisteme yerleştirilmiş üç kamera görülüyor. Bunun geçmiş sızıntılarda da görülen bir nokta olduğunu belirtmekte fayda var. Cam arka panelde tek tonun kullanılmış olması da fotoğraflarda görülen unsurlar arasında yer alıyor.

Beyaz renkli güç butonu telefonun sağ kenarında bulunuyor. Navigasyon çubuğu ve Asistan’ın konumu ise fotoğraflanan Pixel 4’ün Android 10 ile çalıştığını gösteriyor. Bu fotoğraflar gerçekçi görünse de, tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

Google Pixel 4 ne zaman tanıtılacak?

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL ile tanışmak için çok uzun süre kalmamışa benziyor. Google, Pixel telefonlarını genellikle ekim ayının başlarında tanıtıyor. Şirketin bu yıl da aynı yaklaşımı sürdürmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER