Teknoloji

Pixel 4 XL’in satış fiyatı tanıtıma saatler kala ortaya çıktı

google pixel 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 4 serisini 15 Ekim’de resmen gözler önüne çıkaracak. Ancak akıllı telefonlara ait pek çok detay, hem Google tarafından yapılan resmi paylaşımlar hem de sızıntılar sayesinde biliniyor. Tanıtıma çok kısa bir süre kalmış olmasına rağmen, sızıntılar hâlâ devam ediyor.

Google’ın yeni telefonlarını hangi fiyatlarla satacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. 9to5Google sitesinin Best Buy’daki kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Pixel 4 XL modeli ABD’de 999 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Bu da şirketin Pixel 3 XL’in başlangıç fiyatına kıyasla 100 dolarlık bir zam yapmış olması anlamına geliyor. Pixel 4 XL’in başlangıç fiyatının 999 dolar olması, Pixel 4’ün de 899 dolardan başlayan fiyatlarla satılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Google’ın bu fiyat artışının etkisini kırmak için sunmayı planladığı özel fırsatlar da ortaya çıkmış durumda. Şirketin Pixel 4 sahiplerine üç ay boyunca Google One’dan ücretsiz olarak yararlanma imkanı sağlayacağı belirtiliyor. İngiltere’de ise mobil operatör Three aracılığıyla bir Pixel 4 alanlar, ücretsiz olarak HP Chromebook 14 sahibi olabilecek.

Google Pixel 4 kutusu pek yeni bir şey göstermiyor

Pixel 4 hakkındaki yeni sızıntılardan birisinde de, telefonun kutusunu görmek mümkün oluyor. Kutunun hem önünde hem de arkasında telefonun siyah renkli arka panelinin görselleri bulunuyor.

google pixel 4

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Pixel 4 ile ilgili pek çok detay şimdiden biliniyor. Resmi doğrulama ve kalan az sayıdaki eksiğin kapatılması içinse sadece bir gün daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER