Teknoloji

Google’dan Pixel 4 için ilginç ve eğlenceli teslimat yöntemi

Google Pixel 4 serisi geçtiğimiz hafta gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonun sevkiyatları da bu hafta itibarıyla başladı. Akıllı telefon Avustralya, Kanada, ABD ve Tayvan gibi ülkelerde ön sipariş veren kullanıcılarıyla buluşuyor. Google’ın yeni telefonunun teslimatı için kullandığı ambalaj ise oldukça dikkat çekici ve eğlenceli.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan görsel, Google’ın Pixel 4’ü bir mısır gevreği kutusu içinde sahiplerine ulaştırdığını gösteriyor. Bu mısır gevreği kutusu açıldığında içinde Pixel 4 XL kutusunun yanında bir de küçük mısır gevreği paketi görülüyor.

Google Pixel 4 için bir kutu daha hazırladı

Google’ın Pixel 4 için hazırladığı kutunun fazlasıyla eğlenceli göründüğü rahatlıkla söylenebilir. Mısır gevreği kutusunun üstünde Pixel 4’ün teknik özelliklerinin bir özeti de yer alıyor.

Mısır gevreği kutusu, Pixel 4 ve Pixel 4 XL için ön sipariş verenlere yönelik hoş bir jest olarak değerlendirilebilir. Ancak bu hoş jestin tek formatı, mısır gevreği kutusu değil gibi görünüyor. Bazı kullanıcıların yeni telefonlarını Domino’s Pizza kutusu içinde aldığı söyleniyor. Android versiyonları için tatlı isimlerini kullanmaktan vazgeçen Google’ın bu jesti ilginç bir tercih olarak da değerlendirilebilir.

İLGİLİ HABERLER