Teknoloji

Google Pixel 3a sızıntısı tüm detayları gözler önüne seriyor

google pixel 3a

Google Pixel 3a ve 3a XL ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Bu sızıntıların en yenisi, Pixel 3a hakkında gölgede kalan detayları da gün yüzüne çıkarıyor. Droid-Life sitesi, hem 5.6 inç ekranlı Pixel 3a’nın hem de 6 inç ekranlı Pixel 3a XL’in kapsamlı özellik listelerini yayınladı. Telefonların tanıtımı için hazırlanan web sitesinde kullanılacak gibi görünen görseller de Droid-Life tarafından paylaşılanlar arasında yer alıyor.

Google’ın her ik akıllı telefon için de siyah ve beyazın yanında mor renk seçeneğini sunması son sızıntıyla kesinleşmiş gibi görünüyor. Tanıtım görselleri, internet devinin daha açık bir mor tonunu tercih ettiğini ortaya koyuyor. Pixel 3a’nın fotoğraf çekmek konusunda orijinal Pixel 3 ile aynı yeteneklere sahip olacağı da bir kez daha doğrulanıyor.

Akıllı telefonlarda 4 GB RAM’in bulunması ve baz depolama alanı seçeneğinin 64 GB olması kesinleşmiş gibi görünüyor. 12 megapiksellik arka kamerayı ise 8 megapiksellik ön kameranın tamamlayacağı belirtiliyor. Pixel 3a’da 3000 mAh, Pixel 3a XL’de ise 3700 mAh kapasiteli pillerin yer alacağı görülüyor. Snapdragon 670 veya 710 işlemcilerin varlığı konusunda ise tanıtım materyallerinde kesin bir ifadeye rastlanmıyor. Daha önceki sızıntılara göre; Pixel 3a 2160 x 1080 piksel, Pixel 3a XL ise 2220 x 1080 piksel çözünürlüklü ekranlar taşıyor.

Bir diğer Google Pixel 3a sızıntısı ise telefonun ABD’deki satış fiyatını gösteriyor. “This is Tech Today” isimli YouTube kanalı tarafından paylaşılan videoya göre; Pixel 3a 399 dolar, 3a XL ise 479 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu fiyatların doğruluğu konusunda ortada somut bir kanıt bulunmasa da, gerçeği öğrenmek için 7 Mayıs‘a kadar sabretmek yeterli olacak.

İLGİLİ HABERLER