Teknoloji

Son Pixel 3 XL sızıntısı bir Lyft’in arka koltuğundan geldi

Akıllı telefon pazarında henüz duyurulmamış cihazlara ait fotoğrafların ve bilgilerin internete sızması artık fazlasıyla olağan bir durum. Apple, Samsung ve diğer büyük üreticiler için yeni telefonların sızmasını engellemek fazlasıyla zor. Bu problemden nasibini alan şirketler arasında Google da bulunuyor. Google Pixel 3 XL hakkındaki sızıntılara sürekli olarak yenilerinin eklenmesi de bu durum için bir kanıt teşkil ediyor.

Pixel 3 XL ile ilgili sızıntılar uzun sayılabilecek bir süredir etrafta dolaşıyor. Ancak son sızıntı, kaynağı itibarıyla bambaşka bir yere yerleşiyor. Bir Lyft aracının arka koltuğunda unutulan ve aracın sürücüsü tarafından paylaşılan fotoğraflarda Pixel 3 XL detaylı bir şekilde görülüyor. Kendisinin de Pixel 2 XL kullandığını ve bu sayede yeni telefonu tanıdığını belirten sürücü, Pixel 3 XL’i unutkan sahibine teslim etmeden önce fotoğraflarını çekmekten geri kalmamış.

google pixel 3 xlDaha önceki sızıntılara göre, Google Pixel 3 XL Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti taşıyacak. Bu yonga setine 4 GB RAM eşlik edecek.

Google Pixel 3 XL için henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak son söylentilere göre, Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de New York’ta düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER