Teknoloji

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL’e ait ilk basın fotoğrafları internete sızdı

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de resmen tanıtılacak. Ancak telefonlarla ilgili sızıntılara sürekli olarak yenilerinin eklenmesi, Google’ın etkinlikte duyuracağı yeni bir şeyin kalmayabileceğini düşündürüyor.

Pixel 3 serisinin 2018’in tanıtım öncesi en çok sızıntıya maruz kalan cihazları olduğunu söylemek pek de yanlış bir önerme olmayacaktır. Bu sızıntılara son olarak Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘in siyah renkli versiyonlarını gösteren basın fotoğrafları eklendi.

Sızan fotoğraflar, daha küçük ekrana sahip Pixel 3’ün çentik taşımadığını doğruluyor. Google Pixel 3 XL ise daha önceki sızıntıların gösterdiği gibi ekranının üzerinde bir çentik taşıyor. Bu sızıntılara rağmen, Google’ın kasıtlı olarak Pixel 3’ü çentiksiz gösterdiğine dair bir komplo teorisi gündeme gelmişti. Ancak basın fotoğrafları, bu komplo teorisinde gerçeklik payı olmadığını gösteriyor.

Basın fotoğraflarıda hem Pixel 3 hem de Pixel 3 XL, Google’ın hazırladığı resmi kumaş kılıfın içinde görülüyor. Google Pixel 3 serisiyle ilgili sızıntılara kalan üç haftalık süre içinde yenilerinin eklenmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER