Teknoloji

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL için Paris’te de etkinlik düzenleyecek

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL için 9 Ekim’de New York’ta gerçekleştireceği etkinliğin duyurusunu geçtiğimiz hafta resmen yapmıştı. Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in yanı sıra başka ürünlerin de duyurulmasının beklendiği etkinlik, 9 Ekim’de Google’ın ajandasındaki tek program olmayacak. Şirket aynı tarihte Fransa’nın başkenti Paris’te de eş zamanlı olarak bir etkinlik gerçekleştirecek.

Google’ın yeni akıllı telefonları için Avrupa’da ayrı bir tanıtım etkinliği düzenlemesi, şirketin Pixel 3 ve Pixel 3 XL’de Avrupa pazarına daha fazla önem vereceğinin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

İnternet devinin ikinci etkinlik noktası olarak Paris’i seçerek Google Asistan’ın gelişen dil yetenekleri üstüne bir vurgu yapması da muhtemel görünüyor. Paris etkinliği, hem yeni hem de mevcut Google Home ürünlerinin Avrupa’da daha geniş ölçekte satılacağının bir işareti gibi görünüyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL için Paris’te düzenlenecek eş zamanlı etkinlikte New York’takinden farklı bir ürün tanıtımı yapılması ihtimal dahilinde görünmüyor. Söz konusu etkinliğin Google’ın Avrupa’ya yönelik hedeflerinin önümüzdeki dönemde büyüyeceğinin işaretçisi olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER