Teknoloji

Google Pixel 3 sızıntısı yeni renk seçeneğini gösteriyor

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon için siyah ve beyaz renk seçeneklerinin sunulacağı uzun süredir bilinse de, üçüncü renk seçeneği konusunda farklı iddialar gündeme geliyor. Google’ın tercihini “nane yeşili” olarak anılan seçenekten yana kullanma ihtimali yüksek olsa da, Android Headlines tarafından paylaşılan son fotoğraf başka bir seçeneği daha gözler önüne seriyor.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in yan yana olduğu fotoğrafta telefonlar, “kum rengi” olarak anılan bir renk seçeneğiyle görülüyor. Söz konusu rengin pembeye oldukça yakın olması dikkat çekiyor.

Kum rengini gösteren fotoğraf, telefonların tasarımıyla ilgili olarak yeni detaylar vermiyor. Ancak eski sızıntılarda görülenler bu fotoğrafla bir kez daha doğrulanmış oluyor. Buna göre, her iki telefonda da sadece tek bir arka kamera bulunuyor.

Çentikli ekrana sahip Pixel 3 XL ise çift ön kamera taşıyor. Arka panele yerleştirilen parmak izi tarayıcısı ve G şeklindeki Google logosu de fotoğrafta fark edilen unsurlar arasında bulunuyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in bileşenleri kesinleşmiş değil

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘in tasarımları iyiden iyiye kesinleşse de, telefonların taşıdığı bileşenler konusunda henüz ortada kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak daha önceki sızıntılara göre, telefonların kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinin yer alması bekleniyor. Adreno 630 grafik işlemcisi, 4 GB RAM, 2915 mAh pil, 64 veya 128 GB dahili depolama alanı da diğer bileşenler arasında sayılıyor. Akıllı telefonların kutularından Android 9 Pie’ın stok sürümüyle çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER