Teknoloji

Google Pixel 3 serisinin tanıtımı için 4 Ekim ihtimali kuvvetleniyor

google pixel

google pixel 3Yazın gelişiyle birlikte akıllı telefon pazarında, özellikle üst segment cihazlarda, bir yeni ürün durgunluğu yaşanmaya başlamıştı. Ancak bu hafta resmen gözler önüne çıkacak Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte bu durum değişecek. Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL de başlayacak furyanın en çok merak edilen cihazları arasında yer alıyor.

Apple’ın yeni iPhone modellerini son birkaç yıldır olduğu gibi eylül ayında gözler önüne çıkarması bekleniyor. Google ise daha önceki iki Google Pixel telefonunu 4 Ekim 2016 ve 4 Ekim 2017’de düzenlediği etkinliklerle gözler önüne çıkarmıştı. Aynı durumun Pixel 3 serisi için de geçerli olması oldukça muhtemel görünüyor.

Çevrimiçi pazarlama platformu FameBit tarafından yapılan dikkatsiz bir paylaşım da bu beklentiyi doğruluyor. FameBit, söz konusu paylaşımda 4 Ekim tarihinden itibaren YouTube üzerinde Pixel 3’ün tanıtımını yapacak Kanadalı içerik oluşturucuları arıyor. Kampanyanın tanıtımında Pixel 3’ün 4 Ekim’de gözler önüne çıkacağı bilgisi de yer alıyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL dışında başka ürünlerin de 4 Ekim’de Google tarafından tanıtılması muhtemel görünüyor. Pixel Watch akıllı saat, yeni nesil Pixel Buds kulaklık, yenilemiş bir Pixelbook ve yenilenen Google Home hoparlörleri, Google’ın cihaz listesinin müstakbel üyeleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER