Teknoloji

Google Pixel 3 Lite XL benchmark testinde başka bir isimle boy gösteriyor

Google‘ın Pixel 3 telefonlarının “Lite” versiyonları üstünde çalıştığına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Akıllı telefonlara ait olduğu söylenen benchmark testi sonuçları daha önce ortaya çıkmıştı. Bu benchmark testi sızıntılarına bir yenisi daha eklendi. Google Pixel 3 Lite XL en yeni Geekbench benchmark testi sızıntısında Pixel 3a XL ismiyle görüldü.

Benchmark testi sonuçlarında büyük ekranlı Pixel 3 Lite’ın anakartının isminin “Bonito” olduğu görülüyor. Bonito’nun Pixel 3 Lite XL’in kod adı olduğuna dair haberler uzun süredir etrafta dolaşıyordu. Pixel 3 Lite ise Sargo kod adıyla anılıyordu. Benchmark testi sonuçlarına göre, telefonda 4 GB RAM bulunuyor. Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in standart versiyonlarında da 4 GB RAM mevcut.

google pixel 3 lite xlGoogle Pixel 3 Lite XL ve Pixel 3 Lite’ın varlığı konusunda henüz resmi bir işaret gelmiş değil. İnternet devinin daha önce bu yönde bir uygulamasının olmaması da tahminde bulunmayı zorlaştırıyor. Ancak sızıntıların giderek artması Google’ın bu doğrultuda hazırlıkları olduğu ihtimalini kuvvetlendiriyor.

İLGİLİ HABERLER