Teknoloji

Google Pixel 3 Lite sızıntılarına yenileri eklenmeye devam ediyor

google pixel 3 lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 3 Lite ile ilgili ilk dedikodular, kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. İnternete sızan yeni fotoğraflar, Pixel 3 Lite konusundaki beklentiyi biraz daha kuvvetlendiriyor. “Wylsa” isimli Rus blogu tarafından yayınlanan fotoğraflar, Pixel 3 Lite’ı başka cihazlarla yan yana gösteriyor.

Google Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL

İlk sızıntıda Pixel 3 Lite‘ın boyut olarak küçük bir telefon olabileceği izlenimi oluşmuştu. Ancak sızan yeni fotoğraflar, bu izlenimin pek doğru olmadığını ve Pixel 3 Lite‘ın büyük sayılabilecek bir cihaz olduğunu gösteriyor. Apple’ın en yeni telefonlarından biri olan iPhone Xs‘ten daha büyük görünen Pixel 3 Lite, aynı uzunlukta olduğu iPhone XR’dan daha ince bir profile sahip olduğu izlenimini veriyor.

iPhone Xs, Pixel 3 Lite ve iPhone XR

Pixel 3 Lite’ın 2220 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.56 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu belirtiliyor. Pixel 3 ailesinin diğer üyelerinden farklı olarak kulaklık jakı da taşıdığı görülen telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 670 yonga setinin olduğu söyleniyor. Kasada ana materyal olarak plastiğin tercih edilmesi de Pixel 3 Lite’ın diğer Pixel 3 modellerinden daha ucuz bir fiyat karşılığında satılacağını gösteriyor.

iPhone XR, iPhone Xs, Pixel 3 Lite ve iPhone 5s

Ancak Google Pixel 3 Lite sızıntılarında bir noktayı unutmamak gerekiyor: Sızıntılarda görülen cihazın gerçek olup olmadığı konusunda ortada ciddi soru işaretleri bulunuyor. Bugüne kadar sızan tüm fotoğraflarda, telefonun arka panelinde Google’ın “G” logosu yerine “C” harfi görülüyor.

İLGİLİ HABERLER