Teknoloji

Google Pixel 3 Lite beraberinde Pixel Watch’u da getirecek

google pixel 3a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel serisi telefonlar genellikle sonbahar aylarında tanıtılıyor. Ancak internet devi, 2019’da cihaz çıkış takviminde bazı değişiklikler yapacak gibi görünüyor. Nikkei‘de yer alan habere göre, Google Pixel 3 Lite telefon ve Pixel Watch akıllı saat, serinin en yeni üyeleri olarak 2019’da gözler önüne çıkacak.

Japon ekonomi gazetesinin haberinde Google’ın bu yıl cihaz pazarında agresif bir atılım yapacağı ve tıpkı Apple gibi gelişmekte olan ülkelerdeki etki alanını büyütmeye çalışacağı belirtiliyor. Söz konusu atılımın ana unsurlarının Pixel 3 Lite akıllı telefon ve Pixel Watch olacağı ifade ediliyor.

Pixel 3 Lite ve Pixel Watch ile ilgili iddiaların sürpriz olduğunu söylemek ise pek mümkün değil. Pixel 3 Lite’a ait olduğu belirtilen fotoğraf ve videolar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Dedikodulara göre; akıllı telefonda 5.6 inç IPS ekran, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, Qualcomm Snapdragon 670 işlemci bulunacak ve bunlar plastik bir kasa içinde kullanıcılara sunulacak.

Nikkei’nin haberinde Pixel 3 Lite’ın ABD’de iPhone XR‘dan daha uygun bir fiyat karşılığında piyasaya sürüleceği de belirtiliyor. iPhone XR, ABD’de 749 dolardan başlayan fiyatlar karşılığında satılıyor. 9to5Google‘da yayınlanan bir haberde ise Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL Lite’ın ilkbaharda piyasaya sürülebileceği ve telefonların ABD’deki satışlarının mobil operatör Verizon aracılığıyla yapılacağı ifade ediliyor.

Google Pixel 3 Lite dışında başka ürünleri de tanıtacak gibi görünüyor. Şirketin Apple Watch’a rakip olacak Pixel Watch’u da gözler önüne çıkarması bekleniyor. Buna ek olarak, yeni bir Google Home hoparlör ve güvenlik kamerasının da tanıtılacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER