Teknoloji

Google Pixel 3 ipucu üç farklı renk seçeneğini işaret ediyor

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile ilgili pek çok detay sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Ancak uzun süredir devam eden sızıntılara rağmen, bazı noktalar hâlâ belirsizliğini koruyor. Pixel 3 ve Pixel 3 XL için sunulan renk paletinde hangi seçeneklerin bulunacağı hâlâ kesin olarak bilinmiyor. Google’ın yeni telefonları için verdiği ipuçları ise bu konu hakkında bazı fikirler edinmeyi sağlıyor.

Daha önceki sızıntılarda Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘in siyah ve beyaz renk seçeneklerini görmek mümkün olmuştu. Ancak Google’ın geçtiğimiz yıl Pixel 2 ailesinde üç farklı renk seçeneğine yer verdiği biliniyor. Pixel 2 XL için siyah renk seçeneği sunan Google, Pixel 2’de ise beyaz ve mavinin de dahil olduğu portföyle potansiyel müşterilerin karşısına çıkmıştı.

Google yeni akıllı telefonları için heyecanı artırmaya başlamış durumda. İlk ipucunu “3” rakamının bulundğu bir görselle veren Google, bunun ardından şimdi de “Yakında” yazan ve yanında bir telefon çiziminin bulunduğu üç farklı görsel paylaştı. Bu görsellerin hepsinde farklı renkte bir fonun bulunması, Google’ın yeni telefonları için üç farklı renk hazırladığını düşündürüyor.

Daha önce görülen siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra açık bir yeşil tonu da Google’ın yeni telefonu için sunduğu renk seçenekleri arasında olacak gibi görünüyor. Şirketin renk paletine başka seçenekler ekleyip eklemeyeceği şu an için belirsiz olsa da, bu ihtimali hemen elememek gerekiyor. Apple’ın geçtiğimiz çarşamba günü tanıttığı iPhone XR‘da altı farklı renk seçeneği sunduğunu akıllardan çıkarmamakta fayda var.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de New York ve Paris’te düzenlenecek etkinliklerle resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER