Teknoloji

Google Pixel 3 için ön sipariş döneminin 9 Ekim’de başlayacağını doğruladı

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonlarını 9 Ekim’de tanıtacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, şirket yeni telefonlarının tanıtım gününde ön siparişe çıkacağını da doğruladı.

9to5Google sitesinde yer alan habere göre, Google tarafından müşterilerine gönderilen e-postada 9 Ekim’de “büyük bir duyuru” yapılacağı ve ön siparişlerin de o gün itibarıyla başlayacağı belirtiliyor. Şirketin gönderdiği e-postada “9 Ekim’de konuşacak çok şeyimiz olacak. Tüm detayları görmek için büyük duyuruyu canlı yayınla izleyin. Ön siparişler etkinliğin hemen sonrasında başlayacak.” ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu mesajda doğrudan Pixel 3’e yönelik bir referans bulunmuyor. Ancak Google tarafından gönderilen e-postada sadece farklı renklerdeki “3” rakamının olduğu bir GIF animasyonunun yer alması, bahsedilenin Pixel 3 olduğunu gösteriyor. 3’ün beyaz, siyah ve nane yeşili renklerinde gösterilmesi ise telefonun renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

Google Pixel 3 tanıtımının heyecanını artırmak için Asistan’ı da kullanıyor

Google Pixel 3 tanıtımına yönelik heyecan oluşturmak için elindeki farklı araçlardan yararlanmayı da ihmal etmiyor. Google Asistan da söz konusu araçlar arasında bulunuyor. 9 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili olarak Asistan’a soru sorulduğunda Asistan da büyük bir şeyin gelmek üzere olduğunu söylüyor ve etkinliğin YouTube üzerinde yapılacak canlı yayınının izlenmesini tavsiye ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER