Teknoloji

Google Pixel 3 için ilk işareti verdi

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL henüz resmi olarak tanıtılmasa da, akıllı telefonlara dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Özellikle Pixel 3 XL ile ilgili sızıntıların kutu açma videosu boyutuna kadar ulaşması, Google’ın bu sefer sızıntıları engelleme konusunda pek de iyi bir iş çıkaramadığını gösteriyor. Ancak bu durum şirketi yeni telefonlarıyla ilgili ipuçları vermekten de alıkoymayacak gibi görünüyor.

Ancak internet devi bu işaretleri paylaşırken dozu yavaş yavaş artıracak gibi görünüyor. Pixel 3 ve Pixel 3 XL için şirketten gelen ilk resmi işaretin sadeliği, şirketin bu yönde hareket edeceğini düşündürüyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL için çevrimiçi mağazasında şimdiden bir sayfa hazırladı. Söz konusu sayfanın adresinde Pixel markası görünmüyor. Sayfada da markaya dair bir işarete rastlanmıyor. Ancak sayfada büyük bir “3” rakamının bulunması sayfanın Pixel 3 ve Pixel 3 XL için hazırlandığını gösteriyor. Sayfada yer alan “Gelişmelerden ilk siz haberdar olun” şeklinde çevrilebilecek “Get the scoop” yazısının altında bulunan kayıt yazısına tıklandığında kullanıcılara Google’ın hazırlıkları konusunda bilgiler verileceği anlaşılıyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile tanışmak için 9 Ekim tarihini beklemek gerekiyor. Akıllı telefon New York ve Paris‘te düzenlenecek etkinliklerle gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER