Teknoloji

Google’dan Pixel 2 için “Nusretli” yeni reklam

google pixel 2

google pixel 2Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL geçtiğimiz ay tanıtılmış ve satışa sunulmuştu. İnternet devi, yeni telefonlarını “Daha fazlasını iste” sloganıyla pazarlıyor. Şirketin ABD’de sinema salonlarında gösterilmesi için hazırladığı reklam filminde tanıdık bir sima da yer alıyor.

Yaklaşık 2 dakika uzunluğundaki reklamda Pixel 2’nin özellikleri, her gün karşılaşılabilecek durumlarla anlatılıyor. Google Assistant seyahat hatırlatıcıları, kişiselleştirme ve eller serbest gibi özellikleriyle reklamda öne çıkıyor. Telefonların bir diğer dikkat çekici özelliği olan Google Lens’ten ise sadece bir yerde bahsediliyor.

IP67 suya dayanıklı kasa, görüntü sabitleme özellikli kamera ve kameranın düşük ışıktaki çekim yetenekleri de reklamda yer buluyor. Hızlı şarjdan da bahseden Google, depolama alanı üzerinden Apple’a bir taş atmaktan geri durmuyor.

Reklamda dünyada “Salt Bae” ismiyle ünlenen, aşçı Nusret Gökçe de boy gösteriyor. Nusr-Et restoranlarıyla dünyaya da açılan Gökçe, reklamda kendisiyle özdeşleşen tuz serpme hareketini yapıyor. Nusret, daha öncesinde Netflix’in Narcos için hazırladığı bir tanıtımda da rol almıştı.

Google Pixel 2 şu sıralarda sorunlarla anılıyor

Google Pixel 2 ailesi, özellikle de Pixel 2 XL, şu sıralarda sorunlarla anılıyor. Hazırlanan reklamların bu sorunları unutturmakta etkili olup olmadığı zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER