Teknoloji

Google+ paylaşılan Android uygulamalarını tek bir tıkla indirme fırsatı sunmaya başladı

Google+’nın Facebook veya Twitter kadar yüksek popülaritesi yok, ancak Google bu sosyal ağ servisini daha fazla kullanmak için her geçen gün yeni nedenler ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde Google Drive üzerinden paylaşılanları haber kaynağına ekleme fırsatını sunan Google+ şimdi de Google Play Store üzerinden dağıtılan Android uygulamalarının bağlantılarını haber kaynağı üzerinde doğrudan indirilebilir nesneler olarak sunmaya başladı.

Google Play üzerinde yer alan bir Android uygulamasının bağlantısını Google+ sayfanız üzerinden paylaştığınızda bu uygulamayı henüz yüklememiş arkadaşlarınız için tek bir tıklamayla uygulamayı indirme fırsatı sunuluyor. Bu küçük güncellemenin arkadaşlar arasında uygulamalarının bilinirliğini ve yayılımını artırma konusunda az da olsa etki yaratacağını söylemek herhalde yanlış olmaz.

Tüm servislerini yeniden düzenleme ve birbirleriyle bağlantılı hâle getirme konusunda bir hayli aktif olan Google bu adımıyla birlikte yapıya bir tuğla daha eklemiş oldu. İşin sonunda tüm önemli Google servislerinin birbirleriyle tamamen bağlandığını göreceğiz gibi geliyor.

Bu yeniliği görmek isteyenleri Google+ sayfamıza bekliyoruz. Tabii ki, hazır oraya kadar gitmişken Android uygulamamızı da sunduğumuz bağlantıya tıklayarak indirebilir, son haberleri ve incelemeleri Android cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz.

İlgili >> Phandroid

İLGİLİ HABERLER