Teknoloji

Google One 100 milyon aboneye ulaşmaya yakın

google one

Google One abonelik servisi 100 milyon kullanıcıya ulaşmaya oldukça yakın. Konuyla ilgili açıklama, Google’ın çatı şirketi Alphabet’in en son finans raporunun değerlendirildiği toplantıda CEO Sundar Pichai tarafından yapıldı.

Pichai, One’ın “güçlü kullanıcı büyümesiyle inanılmaz derecede iyi bir performans sergilediğini” dile getirdi. Google CEO’su servisin genişletilmiş depolama alanı sağlamasına, Google ürünlerindeki özel yeteneklerin kilitlerinin açılmasına ve şirketin en aktif kullanıcılarıyla güçlü bir ilişki kurmasına imkan sağladığını belirtti.

Serviste hâlihazırda 100 GB, 200 GB, 2 TB, 5 TB, 10 TB, 20 TB ve 30 TB depolama alanı sunan paketler bulunuyor. Google Fotoğraflar için daha fazla düzenleme özelliği, Workspace Premium, VPN, Google Store’da yüzde 3 ila 10 arasında geri ödeme gibi imkanlar da servisin getirdikleri arasında yer alıyor. One planlarının Türkiye’deki fiyatları aylık 9,99 ila 244,99 TL arasında değişiyor.

Google One için yeni özellikler yolda

Sundar Pichai, 100 milyon kullanıcıya ulaşmaya yakın servis için yapay zekâ tabanlı yeni özelliklerin de yolda olduğu müjdesini verdi. Google CEO’su gelecek dönemde daha güçlü büyüme beklediklerinin de altını çizdi.

Servise Google Workspace için Duet AI desteğinin eklenmesi sürpriz olmayacaktır. Gemini Ultra tabanlı Bard Advanced de potansiyel eklemeler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER