Teknoloji

Google Ödüllü Anketler uygulaması Türkiye’de de çalışmaya başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google ödüllü anketler

Google Ödüllü Anketler uygulaması kullanıcılara farklı konularda yorumlarını ve geri bildirimlerini anketlerle paylaşma imkanı veriyor. Bu uygulama şimdi Türkiye’de de kullanıma sunuldu.

Bu uygulama aracılığıyla paylaşılan kısa anket sorularını cevaplayan kullanıcılar Google Play mağazasında geçerli olan kredi kazanabiliyor. Kullanıcılar kazandıkları kredileri, Google Play mağazasından istedikleri uygulama, film, oyun ve kitapları satın almak için kullanabilecek.

Google Ödüllü Anketler sistemi nasıl işliyor?

Google Ödüllü Anketler kullanıcıları kendileri için uygun bir anket olduğunda bildirimle kendilerine haber veriliyor. Tümü Google Surveys kullanıcıları tarafından hazırlanmış söz konusu anketler fikir yoklamalarından otel, ürün veya veya konum tabanlı satıcı değerlendirmelerine çok çeşitli konularda olabiliyor. Anketlerin başlangıcında aksi belirtilmediği sürece tüm verilen cevaplar anonim olarak ve toplu şekilde kullanılıyor.

Uygulamayı cihazlarına yükleyen kullanıcılar cevapladıkları her bir anket başına 3 TL?ye varan miktarda Google Play kredisi kazanıyor. Sonrasında kullanıcılar hesaplarında biriken krediyi Google Play?de yer alan uygulama, film, oyun ve kitapları satın almak için kullanabiliyor.

Ödüllü Anketler uygulamasını Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Google I/O 2017: Geliştirici konferansının en önemli duyuruları

İLGİLİ HABERLER