Teknoloji

Google Nik fotoğraf eklenti paketinin fiyatını 149 dolara düşürdü

Google, Nik Collection olarak adlandırılan özel eklenti paketinin fiyatını 499 dolardan 149 dolara indirdi. İçinde Nik masaüstü eklentilerinin tümünü barındıran Google koleksiyonu yükleme işlemini kolaylaştıracak şekilde destekleyen tüm yazılımlar için tek bir yükleyiciyle birlikte geliyor.

google-nik-collection-260313

Nik Collection by Google olarak adlandırılan paketin içinde Viveza 2, Dfine 2.0, HDR Efex Pro 2, Color Efect Pro 4 Complete Edition, Sharpener Pro 3.0 ve Silver Efex Pro 2 eklentileri yer alıyor. Bu eklentiler aralarında Apple Aperture, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop ve Adobe Photoshop Elements’in bulunduğu popüler fotoğrafçılık yazılımlarıyla kullanılabiliyor.

Google’ın sunduğu bu büyük fırsat daha önce bir veya daha fazla Nik eklentisine yatırım yapmış olanlar için biraz daha tatlı hâle geliyor. Google, eski müşterilere ücretsiz indirme olanağı sunuyor. Son beş yıl içinde bir veya daha fazla Nik eklentisini satın almış kullanıcılar Nik Collection paketine ücretsiz olarak sahip olacak. Bu arada 22 Şubat 2013 tarihinden sonra bir veya daha fazla Nik eklentisi satın alan ve 149 dolardan daha fazla ödeyenlere de aradaki fark iade edilecek.

İlgili >>DPReview

Apple Aperture, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop and Adobe Photoshop Elements

İLGİLİ HABERLER