Teknoloji

Sevkiyatı henüz başlamayan Google Nexus 6 12 ülkede daha satışa sunuluyor

google-nexus-6-3

Safkan Android 5.0 deneyimini yaşamak isteyen Android hayranları, Google Nexus 6’ya sahip olmak için sabırsızlanıyor. Cihazın sevkiyatı henüz başlamamış olsa da, satışa sunulacağı ülkelerin sayısı artıyor. Google’dan yapılan açıklamada Nexus 6’nın kısa süre sonra 12 ülkede daha satışa sunulacağı belirtildi. Ancak Google satışa başlamış olsa bile, alıcıların Nexus 6’nın sevkiyatı için biraz daha beklemesi gerekecek.

Cihazın ABD’deki ön sipariş süreci geçtiğimiz hafta başlamış, ancak gelen talep mevcut stokları aşmıştı. Nexus 6’nın üreticisi Motorola da ön sipariş almaya devam ederken, Motorola’nın sipariş öncesinde cihazın stoklarda olup olmadığı konusunda bilgi vermemesi nedeniyle müşterilerin Nexus 6’larına ne zaman kavuşacağı belirsizliğini koruyor.

Nexus 6 ABD’nin ardından Avusturalya, Belçika, Kanada, Fransa, Almanya, Hindistan, İtalya, Japonya, Hollanda, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık’ta Google Play üzerinden satışa sunulacak. Google Nexus 6’nın bu 12 ülkedeki satış fiyatlarını aşağıda yer alan tabloda görebilirsiniz.

nexus-6-fiyat-listesi-071114

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER