Teknoloji

Google Nexus 4’ü küçük modifikasyonlarla yeniden piyasaya sunmaya başladı

Google geçtiğimiz sonbaharda piyasaya çıkan Nexus 4’ü küçük modifikasyonlarla yeniden piyasaya sunmaya başladı. Tasarım alanındaki söz konusu değişiklikler büyük olmasa da, safkan Android deneyimini yaşamak isteyen yeni müşterileri memnun edeceğini söylemek mümkün.

google-nexus-4-yeni-1-290313

Nexus 4’teki değişikliklerden ilki cihazın dört köşesine de birer yuvarlak çıkıntı eklenmesi. Hoparlörlerden daha iyi ses alınması için ses kaçışını önlemek amacıyla yerleştirilen bu çıkıntıların cihazın tamamen cam olan arka yüzeyinin korunmasına da yardımcı olacağı düşünülüyor. Google’ın Nexus 4’te yaptığı bir diğer değişiklik ise akıllı telefonun arka kamerasını küçültmek oldu. Bu değişikliğin fotoğraf kalitesine etki etmesiyse beklenmiyor.

google-nexus-4-yeni-2-290313

Google’dan konuya ilişkin bir açıklama gelmezken, şu anda Nexus 4 sipariş eden tüm kullanıcılara bu yenilenmiş modelin gönderildiği düşünülüyor. Ülkemizdeyse şu an için muhtemelen ilk versiyonun satışı devam ediyor. Ancak cihaza gösterilen talebe bağlı olarak bu yenilenmiş modelin Türkiye’ye giriş yapması mümkün.

İlgili >> mobiFlip

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER