Teknoloji

Google Nest ailesinin yeni ürünleri tanıtımdan önce görüldü

google nest
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yeni Google Nest ürünlerinden bazıları resmi duyurudan önce Google’ın çevrimiçi mağazasında görüldü. İnternet devi geçtiğimiz ocak ayında Nest serisine yeni güvenlik kameraları ekleyeceğini açıklamıştı. Mağazadaki yeni ürünlerin Google’ın sinyalini verdiği bu ürünler olduğu söylenebilir.

Yeni cihazlardan birisi hem dışarıda hem de içeride kullanıma uygun, pille çalışabilen bir Nest Cam modeli gibi görünüyor. Projektörlü Nest Cam, iç mekanda kullanıma uygun kablolu Nest Cam ve pille çalışan Nest Doorbell kapı zili de görülen yeni ürünler arasında bulunuyor.

Söz konusu cihazlar için “Daha Fazla Öğren” veya “Satın Al” bağlantılarına tıklatıldığında kullanıcılar Google Store’un ana sayfasına yönlendiriliyor. Dolayısıyla bu ürünler normalden daha erken bir tarihte ortaya çıkmışa benziyor.

google nestBu yeni ürünler, Google’ın portföyünde önemli boşlukları dolduracağa benziyor. Amazon’un sahibi olduğu Ring, pille çalışan kameralı kapı zillerini popüler hâle getirmişti. Bataryalı çalışmaları sayesinde bu kapı zillerini kameralardan çok daha fazla yere yerleştirmek mümkün oluyor.

google nestGoogle daha önce de Nest Hub Max ürününü resmi duyurusundan önce sızdırmıştı. Ancak yeni ürünlerin şimdiden mağazada görülmesi, Google’ın açıklamasının yakında gelebileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER