Teknoloji

Google Mobile iOS uygulamasının yeni sürümü yenilenmiş bir arayüzle geldi – Galeri & Video

Google bir taraftan kendi mobil platformu Android’e yatırım yaparken bir taraftan da rakip platformdaki uygulamasını her geçen gün daha da mükemmel hâle getiriyor. Bahsettiğimiz platform iOS, uygulama ise Google Mobile.

Google’ın çeşitli web uygulamaları için bir portal görevi gören Google Mobile uygulaması kapsamlı bir yenilemeden geçti. Esas amacı web’de arama yapmak olan bu yeni versiyonda diğer tüm uygulamalar “Google Apps” adı verilen bir bağlantıya dokunulduğunda ortaya çıkıyor. Ayrıca bir arama sonuç sayfasındayken parmağınızı ekranın solundan sağına doğru sürüklerseniz, yeni bir çubuğun belireceğini göreceksiniz. Bu çubuk sayesinde anahtar kelimenizi Google’ın farklı arama servisleri üzerinden de arayabilirsiniz. Öte yandan, Google Mobile uygulamasının yeni versiyonu daha hızlı uygulama geçiş desteğiyle geliyor. Hata düzeltmelerini ve arayüzde yapılan ufak oynamaları da güncellenmiş uygulamanın sundukları arasında saymalıyız.

Uygulamayı ilk kez açtığınızda ana ekranı nasıl kullanacağınızı anlatan bir kılavuz çıkıyor. Kılavuzu kapatmadan önce birkaç saniye göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Google Mobile uygulamasının birkaç ekran görüntüsü ve Google tarafından hazırlanmış resmi tanıtım videosu aşağıda yer alıyor. Ayrıca iPhone, iPod touch ve iPad sahipleri aşağıdaki ilgili iTunes bağlantısı üzerinden bu uygulamayı cihazlarına kurabilirler.

Video: Google Mobile iPhone Uygulaması

Galeri: Google Mobile iOS Uygulaması
[nggallery id=513]

İlgili – Apple App Store (Google Mobile App)

İLGİLİ HABERLER