Teknoloji

Google kurumsal gözlük uygulamaları için ilk Glass at Work ortaklarını açıkladı

google-glass-explorer-deneyimleme-00007

Google Glass ile ilgili en parlak başarılı hikayeleri iş yerlerinden geliyor. Google da gelecekte bu gözlüğün en verimli kullanımının işte gerçekleştirileceğini farketmiş olmalı ki, bu alanda daha fazla adım atmaya karar vermiş.

Bu yılın başlarında Google, Glass at Work (İşte Google) olarak adlandırılan bir program açacağını ve Glass için kurumsal ve profesyonel uygulamalar için şirketlere sertifika vereceğini söylemişti. Dün de bu proje kapsamında ilk beş iş ortağı açıklandı. APX Labs, Augmedix, CrowdOptic, GuidiGo ve Wearable Intelligence gibi; sağlık, canlı yayın ve üretim gibi farklı alanlara odaklanan beş farklı şirketle Glass için işbirliği yapacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Teknoblog Özel: Google Glass Explorer deneyimini yaşadık

Google’ın iş ortaklarını açıklamaya başlamasıyla birlikte şirketlerin web sitelerinde de “Glass Sertifikalı” benzeri logoları görmeye başlayabiliriz. Google bu ortaklara veya geliştireceği uygulamalara ne oranda destek sunacağına dair herhangi bir bilgi vermedi, ancak Glass’ın daha iyi şekilde kullanımını sağlamak amacıyla bu şirketlere ve yeni ortaklara gerek duyacakları destek verilecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER