Teknoloji

Google Kevin Rose ve Milk ekibinin transferini onayladı

Gün içinde Kevin Rose’un Google bünyesine katıldığına dair haberleri sizlerle paylaşmıştık. İki tarafta da konuyla alakalı olarak devam eden suskunluğu bugün her iki taraf da bozdu. Digg’in kurucusu olarak sosyal medyada ünlenen Kevin Rose, Google Plus üzerinden yaptığı açıklama ile kendisinin ve Milk ekibinin Google Plus ekibine katıldığını doğruladı. Ancak, Rose’un Google’daki pozisyonuna dair henüz kesin bir bilgi yok.

Google Plus’a yazdığı iletisinde, Milk ekibi olarak Google bünyesine katıldıklarını ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Rose, Google servislerini kullanmaktan daima heyecan duyduğunu ve sanal alemin geleceğini şekillendiren bir ekibin parçası olmak için sabırsızlandığını söyledi.

Kevin Rose’un Google Plus profilinde halen Milk CEO’su olduğuna dair bir ibare yer alıyor. Google adına açıklama yapan Google Plus’ın Başkan Yardımcsı Bradley Horowitz, Kevin Rose ve Milk ekibinin Google bünyesine çok iyi uyum sağlayacaklarını, onlara hoş geldin demekten ötürü çok mutlu olduklarını belirtti. Rose’un sosyal medyada Digg deneyiminden ötürü sahip olduğu şöhretin Google tarafından Google Plus için de kullanılması bekleniyor. Google’ın sosyal paylaşım platformu olan Google Plus’ın, her ne kadar Google kabul etmese de, başarısız olduğuna dair sosyal medya dünyasında oluşan kanının Rose sayesinde değişip değişmeyeceğini hep beraber göreceğiz.

İlgili – Slashgear

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER