Teknoloji

Google+ iPhone uygulamasında büyük değişiklikler

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google+ servisini iPhone uygulamaları üzerinden kullananlar, cihazlarındaki versiyonun Android kullanıcılarının cihazlarında yer alanlar kadar güzel olmadığı konusunda yakınıyordu. Google+ 2.0 güncellemesinin ardından bu iPhone uygulamasında da arayüz açısından bazı yenilikler yapıldı.

Güncellemeyle birlikte akışlar için karusel tarzı bir görünüm sunulurken, yazı tiplerinin tarzı değiştirildi, profil fotoğrafları daha fazla öne çıkarıldı. Paylaşımları +1’lemek gibi aktivitelerin daha kolay yapılmasını sağlayacak şekilde +1 butonları da ön plana çıkarıldı. Apple iPhone sahipleri bu yeni güncellemeyi hemen App Store’dan edinebilir. Bu arada Android kullanıcılarını önümüzdeki haftalarda ek sürprizlerin beklediği müjdesi de verildi.

İlgili – Google Resmi Blogu
İlgili – iOS App Store

Image

Users of the Google+ iPhone app have sometimes complained that their version isn’t given the same love as that for Android users. The TLC level just got a boost today, as a Google+ 2.0 update has remade the app in style: it now has a more immersive “carousel” for streams, with stylized fonts, a greater emphasis on profile photos and a whole lot less of that humdrum white. Actions like a +1 vote are more prominent at the same time. If you’re of the Apple-owning persuasion, you can get the updated app now; Android users are also being teased with a future update that will bring some “extra surprises” within a few weeks.

İLGİLİ HABERLER