Teknoloji

Google iPhone için resmi Google Voice uygulaması hakkında yorum yapmıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google dün düzenlemiş olduğu toplantıda iyi haberler verdi. Kurumsal kullanıcılara özel Google Uygulamalar servisinin 3 milyon kuruluş tarafından kullanılmakta olduğunu duyuran Google bu servise özel yeniliklerin de yolda olduğunu belirtti. Google için sevindirici bir gelişme, ancak herkes Google’dan Google Voice uygulamasının iPhone’a özel resmi bir sürümünün çıkıp çıkmayacağını merak ediyordu. Ne yazık ki, arama devi bu yönde planlarının bulunmadığını açıkladı.

AppleInsider tayfasından biri Google ile bağlantı kurarak konu hakkında net bir yorum almak istemiş. Şirket adına konuşan bir yetkili HTML5 tabanlı web uygulamasının, ya da diğer bir deyişle numara çeviricisinin, mükemmel bir şekilde çalıştığını belirterek bunun kullanılabileceğini vurgulamış. Bu arada Android ve BlackBerry için uygulamalarının olduğunu da belirtmeden geçmemiş. Konuyla ilgisiz gibi dursa da, bu küçük açıklama iPhone uygulaması için kapının az da olsa açık olduğu ihtimalini doğuruyor.Ancak yetkili daha sonra normale dönerek “şu an için duyuracak birşeyleri olmadığını” söylüyor.

Apple’ın App Store üzerindeki katı kurallarını kaldırmış olması, Google’ın resmi bir Google Voice uygulamasıyla geleceği yönünde beklenti oluşturmuştu. Her ne kadar Google şu an için resmi bir uygulama çıkarma konusunda isteksiz görünse de, şirketin bu defteri tamamen kapatmadığını tahmin ediyoruz.

İlgili – AppInsider

İLGİLİ HABERLER