Teknoloji

Google I/O kayıtları bu yıl piyangoyla birlikte alınacak

Google bu yılın I/O geliştirici konferansının tarihini açıkladı. Geçen yıl mayıs ortasında düzenlenen etkinlik bu yıl, 2012’de olduğu gibi haziran ayının son haftasında, 25-26 Haziran tarihlerinde San Francisco’da düzenlenecek.

google-io-2013-logo

Her zaman olduğu gibi yine San Franscisco’nun Moscone West Center binasında düzenlenecek olan etkinliğin duyurusu Google’ın Android ve Chrome’dan sorumlu başkan yardımcısı Sundar Pichai tarafından yapıldı. Fanlar ve etkinliğe katılamayanlar için internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Geçmişteki Google I/O etkinliklerinde Android’in yeni versiyonlarının, web işlevlerinin, donanımların tanıtıldığını gördük. Şirket 2014 için neler planladığını açıklamadı, ancak bu yıl da geçen yıldaki etkinliklerden farklı olmayacaktır ve önemli duyurular burada gerçekleştirilecektir.

Etkinlik biletleri çok hızlı şekilde tükendiği için, Google bu yılın etkinlik kaydı için büyük değişiklikler yapıyor. Yeni bir piyango sistemi geliştiriliyor, yazılımcılar katılım isteklerini gönderecek ve piyangoda belirlenen şanslı başvuranlar bilet alma şansına sahip olacak. Böylelikle ilk gelen-ilk alır kuralı işlememiş olacak. Kayıt sistemi mart ayında açılacak.

İlgili >> Google+

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER