Teknoloji

Google I/O 2020 etkinliğinin yer ve tarihi açıklandı

google io 2020

Google birkaç ay içinde gerçekleşmesi beklenen Google I/O 2020 etkinliğinin yer ve tarih bilgilerini açıkladı. Detaylar dün CEO Sundar Pichai tarafından paylaşılan bir tweet ile birlikte verildi. Tabii ki, etkinlikle ilgili detayları merak edenlerin bunlara erişmek için birtakım bulmacaları çözmeleri gerekti.

Pichai’nin tweetinde “Evrenin Uyumu” başlıklı bir bulmacadan bahsediliyor. Bu bulmacada 2020’nin I/O etkinliğine dair detaylar gizli. Oyunun açıklamasında “Bu sinyal kartına güç veren galaksiler arası uydu ağı kapalı.” mesajı veriliyor. “Sadece toplu olarak çalışarak, tüm galaksinin görmesi için özel bir mesaj ortaya çıkarmak için sinyali geri yükleyeceğiz.”

Tabii ki, bu mesaj Google I/O 2020 mesajıyla ilgiliydi. Bu sefer detayların sadece birçok kişinin birlikte çalışması sonucunda ortaya çıkacağı belirtiliyordu. Neyse ki, bilinmeyenlerin ortaya çıkması çok uzun sürmedi. Altı bulmacanın çözümleri sayesinde mesaj ortaya çıktı: “IO20 Mayıs 12-13-14.”

Sonucun açığa çıkmasının ardından gelen tweetinde Pichai, “12 – 14 Mayıs tarihlerinde bu yılki Google I/O için Mountain View’daki Shoreline Amfitiyatrosuna geri döneceğiz.” mesajını paylaştı. Bulmacalarla ilgili daha fazla bilgi için buradaki Google Events web sitesindeki sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Tabii ki, bulmacalar çözüldüğü için oyuna katılma şansınız olmayacak.

Shoreline Amfitiyatrosu Google’ın merkezinden çok uzakta değil ve etkinlik son birkaç yıldır burada düzenleniyor. Google, henüz bu yılki I/O etkinliğinin biletlerine dair detayları paylaşmadı. Ancak bunlar hem pahalı hem de ulaşması zor olacaktır.

İLGİLİ HABERLER