Teknoloji

Google I/O 2016 kayıtları 8 Martta alınmaya başlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google io 2016

Google’ın en büyük etkinliği 18 Mayısta kapılarını açacak ve şirket nihayet katılmak isteyenlerin biletlerini nasıl alabileceklerini açıkladı. 8 Mart ile 10 Mart tarihleri arasında Google IO 2016 bileti satın almak isteyenler çekilişe katılmak için çevrim içi kayıt yaptırabilecekler.

Tabii ki, bu tarihler arasında kayıt yaptırmak katılmak isteyenlerin kesinlikle bilet alabilecekleri anlamına gelmiyor. Etkinlik biletleri geçmişte satışa çıktığı anda tükendiği için, Google çekiliş yoluna gitmeye başladı ve bilet satın almak isteyenlerin isimlerini çekilişle rastgele belirliyor.

İsmi çekilişte çıkanlar 900 dolarlık katılım ücretini ödeyerek Google I/O’ya katılma fırsatı elde edebiliyor. Apple da WWDC biletlerini benzer şekilde çekiliş yöntemiyle satmaya başlamıştı.

Google I/O etkinliği daha çok geliştiricilere odaklı bir etkinlik olsa da, Google bu etkinliği yıl içindeki planlarını açıklamak için de kullanıyor. Google son birkaç yıldır Android’in gelecek versiyonlarının ilk tanıtımını burada yapıyor. Aynı zamanda Chromebook’lar ve diğer iddialı projeler için duyurular da Google I/O etkinliklerinde yapılıyor.

Google IO 2016 Android N duyurusu için en uygun ortam

Bu yılki etkinlikte Google’ın Chrome ve Android’i daha yakın hâle getirmek için yaptığı çalışmaların meyvelerini görebiliriz. Ana etkinliklerin canlı yayınlanması bekleniyor, bu nedenle Mountain View’da olamayanların da önemli duyurulardan mahrum kalmaması bekleniyor. İlgilenenler Google I/O web sitesi üzerinden daha fazla bilgi alabilirler.

İLGİLİ HABERLER